Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για το ατύχημά της στο πλατό του ΑΝΤ1 τη βραδιά των ευρωεκλογών, που «πάγωσε» τόσο όσους βρίσκονταν στο πάνελ αλλά και τους τηλεθεατές, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη.
«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα από ό,τι φαίνεται αρκετά το πόδι μου και το πλευρό μου», δήλωσε η Λιάνα Κανέλη για το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1, μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Νωρίτερα, η εκπομπή Happy Day μετέδωσε ότι η βουλευτής του ΚΚΕ έχει υποστεί ράγισμα στην περόνη, από την πτώση.
Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η Λιάνα Κανέλλη τόνισε ότι «το ΚΚΕ μπορεί να πανηγυρίζει, δώσαμε μία μάχη σε απολίτικο σκηνικό, με το σύστημα να θέλει τους ανθρώπους μακριά από τις κάλπες, αδιάφορους και μετά να κλαίγονται όλοι γιατί η αποχή είναι πολύ μεγάλη».
Η βουλετής του ΚΚΕ ρωτήθηκε για την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να ανεβάσει τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στην έξεδρα στο Σύνταγμα και εξέφρασε λακωνικά την αντίθεσή της σχολιάζοντας:
«Αυτά είναι ιδιωτική ζωή, δεν αφορούν τον δημόσιο βίο».
Διαβάστε επίσης:
Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή
Λιάνα Κανέλλη: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1 (video)
Γιώργος Αυτιάς: «19.05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, έκανα τον σταυρό μου…» (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.