Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στην Πάρο, με δύο νεαρούς φίλους να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.
Συγκεκριμένα, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στην περιοχή Πυργάκι της Πάρου.
Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων και πέντε Πυροσβεστών οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν τους δύο άντρες από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας περίπου 30 ετών, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν ζευγάρι Ιταλών τουριστών οι οποίοι είναι τραυματισμένοι.
Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος και τα ακριβή αίτια διερευνώνται αρμοδίως από την Τροχαία.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Υποχωρούν τα φαινόμενα και ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Aνατροπή φορτηγού στον Κηφισό – Κλειστός ο δρόμος προς Πέτρου Ράλλη (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.