Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ενας 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλου στα Χανιά συνελήφθη από την αστυνομία για κακομεταχείριση του τετράποδου.
Ο άνδρας είχε αφήσει τον σκύλο του μέσα σε ένα βαρελόσπιτο εν μέσω καύσωνα και δεν του παρείχε ούτε φαγητό, αλλά ούτε και νερό. Αγνωστοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό τμήμα Κισσάμου το οποίο πήγε στην οικία του 37χρονου και διαπίστωσαν πως το σκυλί ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες.
Ο άνδρας συνελήφθη, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων, με το ΑΤ Κισσάμου να διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
Διαβάστε επίσης:
Εξώδικο Δήμων των δυτικών προαστίων σε ΔΕΔΔΗΕ για πολύωρες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος
Ντέμη Γεωργίου: Τι ζητούν οι φίλοι της – «Παρακαλούμε για κοινοποίηση»
Πανώλη σε αιγοπρόβατα: Παρέμβαση εισαγγελέα για το πώς μπήκαν τα μολυσμένα ζώα στη χώρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.