Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι ΗΠΑ προέτρεψαν σήμερα τους πολίτες τους να μην ταξιδεύουν στον Λίβανο, επικαλούμενες την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ.
Το υπουργείο Εξωτερικών αναβάθμισε την ταξιδιωτική οδηγία του για τον Λίβανο στην κατηγορία 4, που συνοδεύεται με την ένδειξη «Μην ταξιδεύετε».
Σημειώμενεται ότι το μπουρλότο του Ισραήλ, με τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγι, πολιτικού ηγέτη της Χαμάς μέσα στην Τεχεράνη, σε συνδυασμό με την δολοφονία του ανώτερου στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, Μουχσίν Σουκρ στον Λίβανο, φέρνει τη Μέση Ανατολή στο χείλος της γενικευμένης ανάφλεξης, με τον Νετανιάχου, μετά από ώρες σιωπής να εμφανίζεται να λέει πως το Ισραήλ είναι έτοιμο για κάθε σενάριο.
Το Ισραήλ θα απαντήσει με σθένος σε οποιαδήποτε επίθεση, διαμήνυσε απόψε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Πολίτες του Ισραήλ, έρχονται δύσκολες μέρες» διεμήνυσε.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.