search
ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 04:08
MENU CLOSE

«Stranger Things: The First Shadow»: Από το Λονδίνο στο Μπρόντγουεϊ η παράσταση

07.08.2024 09:34
stranger-things-new

Το επιτυχημένο θεατρικό έργο του Λονδίνου «Stranger Things: The First Shadow» μεταφέρεται στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης, στο θέατρο Marquis.

Οι εταιρείες παραγωγής Netflix και Sonia Friedman Productions ανακοίνωσαν ότι η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου του 2025 σε σκηνοθεσία Στίβεν Ντάλντρι με βοηθό σκηνοθέτη τον Τζάστιν Μάρτιν.

Το «Stranger Things: The First Shadow» βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιστορία των αδερφών Ντάφερ και των Τζακ Θορν και Κέιτ Τρεβρί.

Το σενάριο γράφτηκε από την Κέιτ Τρεβρί και έχει τις ρίζες του στη μυθολογία και το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things».

Η παραγωγή στο West End του Λονδίνου κέρδισε το 2024 δύο βραβεία Ολίβιε, Καλύτερου Ψυχαγωγικού Έργου και Καλύτερης Σκηνογραφίας και είναι μία αυτόνομη θεατρική παράσταση που δείχνει την αρχή της ιστορίας του Stranger Things.

Η διανομή των ρόλων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Ντεμίρη: «Βοήθεια από εμάς, ο γιος μας δεν μπορεί να πάρει – Δεν έχουμε αυτές τις πλάτες»

Νίκος Μουτσινάς: Πήγε για εξαγνισμό σε ναό στο Μπαλί (Video)

Σερένα Γουίλιαμς: Συγγνώμη από το ξενοδοχείο μετά την «πόρτα» στην αθλήτρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 03:57