Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Νέας Οδού & Κεντρικής Οδού, Ροδιανό Αντωνακόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, Γιώργο Συριανό, αποφασίστηκε αρχικά το άνοιγμα αμφίπλευρα των διοδίων Αφιδνών και των πλευρικών διοδίων Καπανδριτίου, καθώς και των διοδίων της Αττικής Οδού, από τα Διόδια Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) με κατεύθυνση ανατολικά έως και το Αεροδρόμιο και το Μαρκόπουλο (τέρμα), όπως και από τον κόμβο Υ8 (Παλλήνη) της Περιφερειακής Υμηττού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η δωρεάν διέλευση έχει ήδη τεθεί σε ισχύ και θα διατηρηθεί έως τα μεσάνυχτα.
Θα υπάρξει επαναξιολόγηση της κατάστασης και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στην Αττική: Δυνατοί άνεμοι και ριπές έως 85 χλμ τις επόμενες ώρες
Φωτιά στην Αττική: Εκτροπές κυκλοφορίας από την Τροχαία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.