Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τις δομές κοινωνικής ένταξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσαν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά, η Διάνα Βουτυράκου συντονίστρια των think tank του κόμματος, και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης μαζί με τις κ.κ. Κεχαγιά και Βουτυράκου, καθώς και τον κ. Παπαργυρόπουλο, αλλά και τους εθελοντές της δομής μοίρασαν φαγητό στους πολίτες που παρευρίσκονταν στη δομή και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους. Επιπλέον, «συνεχάρη τους υπεύθυνους της δομής για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, αλλά και για την εγκαρδιότητα και την ανθρωπιά με την οποία επιτελούν το έργο τους».
Διαβάστε επίσης:
Ο Κασσελάκης συνάντησε εποχικούς πυροσβέστες – «Μας έχει γυρίσει τη πλάτη η πολιτεία» (videos)
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Χυδαία τακτική της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.