Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Θέμα ηγεσίας θέτει ο Παύλος Πολάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και έχει ως ημερήσια διάταξη τα κομματικά ΜΜΕ.
«Αυτή η ηγεσία δεν μπορεί να δώσει λύση πολιτική» φέρεται να είπε ο βουλευτής Χανίων στη συνεδρίαση με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά κατά πληροφορίες «Δεν θα σηκώσω το γάντι».
Μία μέρα μετά τα μηνύματα που έστειλε σε σχέση με το θέμα της βουλευτή Αθηνάς Λινού, ο Παύλος Πολάκης, συνδέθηκε με αρκετή καθυστέρηση στη συνεδρίαση – οι περισσότεροι μετέχουν μέσω zoom – και εστίασε στο ζήτημα της βουλευτή βόρειας Αθήνας, για το οποίο έκανε νέα μεταμεσονύκτια ανάρτηση, επιμένοντας ότι χρειάζεται λύση όχι τεχνοκρατική.
Ακολούθως ανέφερε ότι «αυτή η ηγεσία δεν μπορεί να δώσει λύση πολιτική» πιέζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος επέλεξε να μη σηκώσει το γάντι.
Διαβάστε επίσης:
Τετ α τετ Κασσελάκη με εργαζομένους της Αυγής – Συνάντηση μετά την Πολιτική Γραμματεία
Κατρίνης για ΕΣΥ: «Η κυβέρνηση διαλύει συνειδητά τη δημόσια υγεία»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.