Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Τάνια Τσανακλίδου τον φίλο της Δάνη Κατρανίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.
Όπως έγραψε: «Αγαπημένε μου φίλε. Το καλοκαίρι του 73 αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8000 δραχμές, από 4000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα. Βρήκα σπίτι στην Αλκετου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε. Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένεια μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας “έχασα”.
Τώρα πρέπει να σου πω Αντίο. Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου.
Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλοσύνη σαν αδερφός μου. Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών».
Διαβάστε επίσης:
Γάμος Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το πάρτι (video)
Μπραντ Πιτ: Σπάνια εμφάνιση με την Ινές ντε Ραμόν στο Φεστιβάλ Βενετίας (photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.