Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε ακόμη μία διάσωση μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε πλοιάριο, προχώρησε το λιμενικό στα νότια των Χανίων τις πρωινές ώρες της Τρίτης (3/9).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για 69 άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν σε φορτηγό πλοίο, 26 ν.μιλ. νότια της Γαύδου.
Ως επί το πλείστον, πρόκειται για άνδρες, υπήκοους χωρών της βόρειας Αφρικής και περιοχών κοντά στη Μεσόγειο.
Οι μετανάστες μεταφέρονται στη Χώρα Σφακίων για την πρώτη υποδοχή.
Αναμένεται να φιλοξενηθούν στα Χανιά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Χανίων, στο εκθεσιακό κέντρο της Αγυιάς, έως τη μετεγκατάστασή στους χώρους στέγασης στην κεντρική Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκιδική: Στη ΜΕΘ 16χρονος μετά από αστυνομική καταδίωξη
Γλυφάδα: Πεζός παρασύρθηκε από το τραμ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.