Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην αγωνία που του εκφράζουν οι πολίτες για τα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.
Συγκεκριμένα,με ανάρτησή του στο X, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΑΧΕΠΑ και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου του «μιλούσε κόσμος γεμάτος αγωνία και αποστροφή για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
Σύμφωνα με τον βουλευτή, πολίτες του έλεγαν «γεμάτοι οργή ότι “έγινε πραξικόπημα“, ότι “κεντρικά στελέχη, έγραψαν την ψήφο μας στα παλιά τους τα παπούτσια“, ότι “τζάμπα στήθηκαμε στις ουρές να ψηφίσουμε για δύο Κυριακές πέρυσι”, ότι “ντρέπομαι που το κόμμα μας κατήντησε έτσι και δεν σέβεται τα μέλη του», ενώ μια κοπέλα τον πλησίασε κλαίγοντας για όσα συμβαίνουν.
«Ντρέπομαι πραγματικά! Όσοι προκάλεσαν αυτή την οργή του κόσμου, άραγε να ντρέπονται καθόλου;» καταλήγει στην ανάρτησή του.
Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κι ενώ επισκεπτόμουν τόσο το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όσο και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, μου μιλούσε κόσμος γεμάτος αγωνία και αποστροφή για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Μου έλεγαν γεμάτοι οργή ότι “έγινε πραξικόπημα”, ότι “κεντρικά στελέχη, έγραψαν την ψήφο μας στα παλιά τους τα παπούτσια”, ότι “τζάμπα στήθηκαμε στις ουρές να ψηφίσουμε για δύο Κυριακές πέρυσι”, ότι “ντρέπομαι που το κόμμα μας κατήντησε έτσι και δεν σέβεται τα μέλη του”.
Μια κοπέλα με πλησίασε μάλιστα κλαίγοντας για όσα συμβαίνουν!
Ντρέπομαι πραγματικά!
Όσοι προκάλεσαν αυτή την οργή του κόσμου, άραγε να ντρέπονται καθόλου;
Διαβάστε επίσης:
Δουδωνής για Ραγκούση: «Αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πλανάται πλάνην οικτράν» (audio)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.