search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 01:57
MENU CLOSE

Εισαγγελική έρευνα για κακουργήματα με αφορμή την κοπή καλωδίων σε σιδηροδρομική γραμμή

19.09.2024 14:46
grammes-new

Προκαταρκτική εξέταση για δύο κακουργήματα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος με αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο οποίο προβλήθηκε οπτικό υλικό από drone που κατέγραψε αγνώστους στον σιδηροδρομικό σταθμό Θήβας, να λεηλατούν τις ράγες και τα τσιμεντένια περιβλήματα για να τραβήξουν τα καλώδια της ηλεκτρονικής σηματοδότησης.

Ο κ. Ελευθεριάνος διέταξε την διενέργεια έρευνας την οποία ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, με υπό διερεύνηση αδικήματα τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής και των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που θα αποτελέσει το πρώτο υλικό του εισαγγελέα, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο είναι συνεχείς και δημιουργούν συνθήκες απόλυτου κινδύνου καθώς μπλοκάρουν τα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που πάνω στις γραμμές αφέθηκαν τσιμεντόλιθοι και άλλα υλικά από τους βανδαλισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη διάρρηξη σε δύο υπουργεία στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεψαν 30 λάπτοπ και εξαφανίστηκαν

Αδιανόητο: Έδιωξαν από δημοτικό σχολείο 10χρονη μαθήτρια για να μη σπάσουν τμήμα 26 μαθητών

Καιρός – Προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνα φαινόμενα: Έρχονται τις επόμενες ώρες καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55