Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στην Κω όταν ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.
Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο 42χρονος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έκανε εργασίες σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Καρδάμαινας στην Κω.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την διάρκεια των εργασιών στο τουριστικό κατάλυμα.
Πληροφορίες της Ροδιακής, αναφέρουν πως ο άτυχος εργαζόμενος πέθανε από ηλεκτροπληξία, κάτι που αναμένεται να διαλευκανθεί με τα στοιχεία που θα συλλεχθούν για την υπόθεση.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση οκτώ μηνών στον 31χρονο γυμναστή για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονης
Συναγερμός στα Χανιά μετά τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας – Μέτρα πανδημίας πήρε το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.