Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έναν μαθητή της Γ’ Λυκείου από ΕΠΑΛ του Ηρακλείου αναζητούν οι Αρχές για επεισόδιο με βίαιη χειροδικία που σημειώθηκε μέσα στον χώρο του σχολείου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο μαθητής φέρεται να γρονθοκόπησε μικρότερο συμμαθητή του για ασήμαντη αφορμή – λέγεται πως ο καβγάς ξεκίνησε από ένα… στραβοκοίταγμα – με τη διεύθυνση του σχολείου να ενημερώνεται άμεσα για το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ίδιο μέσο, ο 16χρονος μαθητής δέχτηκε μπουνιές στο πρόσωπο από τον 18χρονο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί νοσηλεία.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.
Διαβάστε επίσης
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.