search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 08:04
MENU CLOSE

«Πιστός» Δημοκρατικός ο Μπρους Σπρίνγκστιν: Θα δώσει συναυλία και θα παραστεί σε συγκεντρώσεις με Ομπάμα και Χάρις

22.10.2024 20:50
bruce-springsteen

Team Kamala δηλώνει ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν και ξεκινάει αγώνα υπέρ της Δημοκρατικής υποψήφιας για τον Λευκό Οίκο.

Ο ροκ σταρ θα δώσει μία συναυλία και θα εμφανιστεί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στο πλευρό του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ατλάντα και τη Φιλαδέλφεια τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων υπέρ της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις στις κρίσιμες πολιτείες, , όπως δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Με την πρόωρη ψηφοφορία σε εξέλιξη, η ομάδα εκστρατείας της Χάρις έχει την πεποίθηση ότι αυτές οι εκδηλώσεις θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό των ψηφοφόρων, με στόχο να προσέλθουν στις κάλπες σε πολιτείες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα στις άκρως αμφίρροπες εκλογές του Νοεμβρίου μεταξύ της Δημοκρατικής Χάρις και του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 75χρονος αστέρας της ροκ αναμένεται να ερμηνεύσει ορισμένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του, όπως το “Born to Run”, την Πέμπτη στην Ατλάντα, σε μια προεκλογική συγκέντρωση με τη Χάρις και τον Ομπάμα. Θα είναι η πρώτη φορά που η υποψήφια για τον προεδρικό θώκο και ο πρώην πρόεδρος θα εμφανιστούν μαζί σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία.

Τη Δευτέρα, ο Σπρίνγκστιν θα εμφανιστεί στη Φιλαδέλφεια με τον Ομπάμα, είπε επίσης ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Το 2016, ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχε ερμηνεύσει τρία τραγούδια του σε μια συγκέντρωση μπροστά από 20.000 ανθρώπους στη Φιλαδέλφεια, για να στηρίξει τον τότε προεκλογικό αγώνα της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον. Το 2008, ο σπουδαίος μουσικός είχε παίξει επτά τραγούδια του ενώπιον δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στο Benjamin Franklin Parkway της πόλης, στηρίζοντας την εκστρατεία του Ομπάμα.

Τον Οκτώβριο, ο Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε τη στήριξή του στη Χάρις λέγοντας πως εκείνη και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της Τιμ Γουόλς έχουν ένα «όραμα για αυτήν τη χώρα που σέβεται και συμπεριλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικής άποψης ή σεξουαλικής ταυτότητας».

Οι Τέιλορ Σουίφτ, Πινκ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζορτζ Κλούνεϊ και πολλοί ακόμη διάσημοι στηρίζουν τη Χάρις και τον Γουόλς.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Ζαλμάς: Αφήνει πίσω του το επάγγελμα του ηθοποιού – «Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω σιγά – σιγά»

Μάικλ Νιούμαν: Πέθανε ο θρυλικός «μουστάκιας» του Baywatch, ο μοναδικός πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς

Πασχάλης για Μαρινέλλα: «Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 07:59