Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
 
						Πρώτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήταν χθες η σειρά «Η γη της ελιάς» με οριακή διαφορά από το «Grand Hotel».
Τη σειρά του Mega είδαν μόλις 5.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνους που επέλεξαν την σειρά του ΑΝΤ1. Τρίτη επιλογή ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με τον «Τιμωρό» να διαμορφώνει το καρέ των κορυφαίων τηλεπροτιμήσεων.

Πέμπτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ήταν χθες ο «Τροχός της τύχης» και έκτη επιλογή η κωμική σειρά «Έχω παιδιά».
Στη δεκάδα πλασαρίστηκε η δραματική σειρά «Διάφανη αγάπη» αλλά και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ταινιών τεκμηρίωσης «Σκοτεινή δεκαετία 1964- 1974».
Διαβάστε επίσης:
ΜΜΕ: Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 23/10
ΑΝΤ1: Σκεπτικισμός και αλλαγές για την εκπομπή «Weekenders»
 
						Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.