Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική του Nations League.
Αναλυτικά, σε σύστημα 4-2-3-1, ο Βλαχοδήμος είναι στο τέρμα, Κουλιεράκης και Μαυροπάνος στα στόπερ, με τους Ρότα και Τσιμίκα στα μπακ. Ο Σιώπης με τον Ζαφείρη είναι στα χαφ, Μασούρας και Τζόλης στα «φτερά», ενώ ο Μπακασέτας θα κινείται πίσω από τον Παυλίδη.
Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας – Σιώπης, Ζαφείρης – Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης.
Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Μάνταλος, Γιαννούλης.
Διαβάστε επίσης:
«Καρφιά» Κέιν σε όσους έμειναν εκτός του αγώνα Ελλάδα – Αγγλία (Video)
Προπονητής χαστούκισε την 8χρονη κόρη του, επειδή έχασε σε τελικό Τάε Κβον Ντο! (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.