search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 16:32
MENU CLOSE

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

16.12.2024 18:23
H_GH_THS_ELIAS
Screenshot Mega

Την περασμένη Παρασκευή τα τηλεπαιχνίδια είχαν το 40% των διακεκριμένων θέσεων με βάση τα δεδομένα της Nielsen ωστόσο πρώτη την δεκάδα της Nielsen στο φινάλε του πενθήμερου ήταν η «Γη της ελιάς» .

Η ταξιδιωτικού χαρακτήρα εκπομπή «Τhe roadshow» αναδείχθηκε δεύτερη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ξεπερνώντας ακόμα και το «Φως στο τούνελ» το οποιο πάντως είναι από τις λίγες εκπομπές που σημειώνουν σημαντικά «νούμερα» τηλεθέασης σε προχωρημένη ώρα.

Στη «μέση» του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου ξεχώρισαν τα τηλεπαιχνίδια «Ο τρόχος της τύχης» και «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Μεταξύ τους αναπτύχθηκε συνθήκη… μπρά ντε φερ, στο οποίο επικράτησε, στα σημεία, το τηλεπαιχνίδι του Star.

Επίσης, καλή «πάσα» τηλεθέασης έδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με συνέπεια να διακριθεί στην έβδομη θέση του Top 10. «Deal» και «The chase» εμφανίστηκαν στις θέσεις 8 και 10 αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης:

Attica TV: Ο πολιτισμός του φιλοδωρήματος στην εκπομπή «Infowar» (16/12) – Από τους σκλάβους στα ρεστοράν (photos/video)

ΣΚΑΪ: Τα Δεκεμβριανά μέσα από έρευνα στο σημερινό (16/12) «Prime time»

Kontra Channel: Εκτός σταθμού ακόμη μία δημοσιογράφος – Έχουν «αποχωρήσει» συνολικά πέντε σε 1,5 μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 16:31