Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κοντά σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού Open στον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο για τη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας που λειτουργεί τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.
Το τίμημα για τη μεταβίβαση είναι κοντά στα 37,5 εκατ. ευρώ, ποσό υψηλότερο από όσα είχαν αναφερθεί κατά τους προηγούμενους κύκλους συζητήσεων με τρίτους ενδιαφερόμενους.
Εδώ και καιρό, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να απεμπλακεί από τις μιντιακές του δραστηριότητες, καθώς το Οpen φέρεται να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες.
Συγκεκριμένα, οι ζημίες του ανέρχονται σε 25-30 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο Δημήτρης Μάρης είναι ιδιοκτήτης της 24Media, εταιρείας ψηφιακών μέσων ενημέρωσης (Sport24, News24/7 κ.α.), που είχε και στο παρελθόν συνεργαστεί με τον Ιβάν Σαββίδη, όταν εκείνος είχε αγοράσει το Έθνος. Η συγκεκριμένη συνεργασία είχε κρατήσει περίπου ένα χρόνο.
Ο Δημήτρης Μάρης ήταν εκ των βασικών μετόχων της στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει κυρίως στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται σε διάφορες επιχειρήσεις.
Διαβάστε επίσης:
Netflix: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που «κάνουν ποδαρικό» τον Ιανουάριο (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.