search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.01.2025 07:39
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Τρίτη (7/1) με ανεβασμένη επίδοση από το απόγευμα και ύστερα

08.01.2025 14:20
Alpha-new

Σταδιακή «στροφή» τηλεθεατών κατέγραψε η Nielsen για δεύτερη ημέρα στη σειρά, στα κανάλι εθνικής εμβέλειας με τον Alpha να εμφανίζει, χθες, την υψηλότερη συγκέντρωση προτιμήσεων ιδίως από το απομεσήμερο και μέχρι τα μεσάνυχτα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πρόσθεσε σχεδόν τρείς ποσοστιαίες μονάδες στο μερίδιο του, συγκριτικά με εκείνο που είχε την ακριβώς προηγούμενη ημέρα. Το Mega ήταν δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, παρουσιάζοντας βελτιώση στην επίδοση του άνω των δύο ποσοστιαίων μονάδων.

Τον «βηματισμό» των δύο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν οι «αντίπαλοι» σταθμοί, παρά την ανοδική τάση που κατέγραψε η εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης στα περισσότερα από αυτά.

Παρά την βελτιωμένη κινητικότητα στα «μεγάλα» κανάλια η σημαντικότερη μερίδα (29,2%) του τηλεοπτικού κοινού κινήθηκε σε επιλογές που περιλαμβάνει στην κατηγορία «Άλλα» η Nielsen και ανάμεσα σε αυτές είναι οι ελληνικές και ξένες συνδρομητικές πλατφόρμες, τα κανάλια τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με οπτικοακουστικό περιεχόμενο (πχ Youtube).

Διαβάστε επίσης:

Γερασιμίδου για ΕΡΤ: «Τους ενοχλεί το σφυροδρέπανο – Το να διώχνεις δυο υπαλλήλους δεν σε βγάζει από τις ευθύνες» (Video)

ΣΚΑΪ: Και επισήμως η Χριστίνα Βίδου στον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο του Φαλήρου

Facebook: Η META σταματά την εξακρίβωση ειδήσεων στα social media της – Κάνει «στροφή» στα Δεξιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.01.2025 07:30