search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:11
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 23χρονος που έπεσε θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού

25.01.2025 12:10
ekav_new

Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού έπεσε ένας 23χρονος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (23/1) και φαίνεται να προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών. Το θύμα ημεδαπός δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Κατόπιν αναζητήσεων, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών που κατηγορούνται για εμπλοκή στο επεισόδιο– πρόκειται για έναν 22χρονο κι έναν 16χρονο, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής (ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα).

Η ίδια δικογραφία – που αφορά το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης – περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη άτομα- 18 έως 20 ετών, εκ των οποίων δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 22χρονος «καρφώθηκε» με το Ι.Χ. του σε περιπολικό – Τραυματίστηκαν ελαφρά 3 αστυνομικοί

Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: «Μόνος του, με σκυμμένο κεφάλι και αρκετά σκεπτικός», λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά (Video)

Αρχιεπισκοπή Αλβανίας: Η ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Αναστάσιου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:04