Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τη διαμαρτυρία στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το απόγευμα του Σαββάτου, για τα Τέμπη και για την τρίωρη στάση εργασίας μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της.
«Αυτή η στάση εργασίας, δεν είναι παραδοχή; Άρα, όταν οι εργαζόμενοι κάνουν στάση εργασίας, δεν υπάρχει μία παραδοχή ότι δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε από τους εργαζόμενους; Η διοίκηση της ΕΡΤ στις ανακοινώσεις της λέει ότι δεν ισχύουν όλα αυτά. Όταν οι εργαζόμενοι περνούν σε στάση εργασίας, δεν ακυρώνουν την ανακοίνωση της διοίκησης; Είναι άλλο η κοινή λογική. Όταν, όμως, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ βγαίνουν στους δρόμους δεν είναι μία ομολογία ότι η ανακοίνωση της διοίκησης δεν έχει καμία βάση; Αυτό υπογραμμίζω».
«Όλη την εβδομάδα φαίνεται κουβέντα ότι δεν καταλαβαίνουμε γιατί το κάνετε θέμα κι ότι το παίξαμε κανονικά. Όταν το ομολογούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, έχει άλλη βαρύτητα. Είναι αλλιώς να το πω εγώ από ένα άλλο κανάλι κι από άλλη μία θέση κι είναι διαφορετικό να βγαίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε στάση εργασίας, έχει άλλη βαρύτητα και μπράβο τους. Στην ουσία εκθέτουν τη διοίκηση με αυτήν την απόφαση ότι αυτό δεν έγινε τυχαία και κατά λάθος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε επίσης:
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)
Η ΠΟΕΣΥ έκανε κάλεσμα για 3ωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ με αφορμή τα Τέμπη
Παρέμβαση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ – «Το έγκλημα στα Τεμπη δεν θα συγκαλυφθεί» (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.