Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέα διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου το νέο διαδραστικό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «Η Ελλάδα ψηφίζει».
Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Τζούνος, που έκαναν πρεμιέρα στις 25 Γενάρη, κέρδισαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το τηλεπαιχνίδι κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 12,3% σημειώνοντας μικρή πτώση σε σχέση με την πρεμιέρα. Στο γενικό σύνολο, πάλι, το «Η Ελλάδα ψηφίζει» συγκέντρωσε 13,4% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Η Ελλάδα ψηφίζει – 12,3%
5×5 Special – 10-%
Τα τετράγωνα των αστέρων – 4,5%
Παρέα – 2,4%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Η Ελλάδα ψηφίζει – 13,4%
5×5 Special – 9,3%
Παρέα – 8%
Τα τετράγωνα των αστέρων – 6,7%
Διαβάστε επίσης:
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)
Η ΠΟΕΣΥ έκανε κάλεσμα για 3ωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ με αφορμή τα Τέμπη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.