search
ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 18:08
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και της Καλαμάτας – Διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας (Videos)

02.02.2025 15:59
paniwnios_kalamata

Θλιβερές εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Καλαμάτα.

Γύρω στο 40’, κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, δημιουργήθηκε ένταση κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση. Οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα μεταξύ τους με αποτέλεσμα οπαδός της Καλαμάτας να τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι.

Γιατροί έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έτρεξαν προς το σημείο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αδύνατο.

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο όταν ανέβηκε στις εξέδρες διμοιρία των ΜΑΤ.

Διαβάστε επίσης:

NBA: Πάνε για το deal του αιώνα Λέικερς και Ντάλας – Στα σκαριά ανταλλαγή του Ντέιβις με τον Ντόνσιτς

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης

Super League: Ντέρμπι «δικεφάλων» στη Τούμπα στη «σκιά» της μεταγραφής (;) του Λιβάι Γκαρσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 18:03