Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύσκολες ώρες βιώνει ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών στα Χανιά, καθώς εδώ και περίπου μια εβδομάδα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.
Όλα ξεκίνησαν από μια προπόνηση που είχε ο 19χρονος σε άθλημα πολεμικών τεχνών, και δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.
Το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε του προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι, χωρίς όμως ο νεαρός να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, με αποτέλεσμα να πάει στο Νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.
Ο 19χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή και τους θεράποντες ιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σταθεροποιήσουν.
Διαβάστε επίσης:
Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων σε δύο γραμμές λόγω μεταφοράς εμπορευματικών φορτίων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.