Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το λιμενικό της Ιταλίας έχει ξεκινήσει έρευνες στη θάλασσα όπου ένας άνδρας ιρακινής καταγωγής, πήδηξε από το πλοίο το οποίο είχε προορισμό την Πάτρα.
Σύμφωνα με την La Repubblica, ο εν λόγω άνδρας, λίγη ώρα αφότου το πλοίο αναχώρησε από την Ανκόνα, πήδηξε στη θάλασσα, με έναν άλλον επιβάτη να το βλέπει και να ειδοποιεί το προσωπικό του πλοίου «Αριάδνη».
Αμέσως ειδοποιήθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της Ακτοφυλακής του Μπάρι, το οποίο έδωσε εντολή για την έναρξη ερευνών. Στην επιχείρηση συνέδραμε και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, ωστόσο δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ο άνδρας.
Διαβάστε επίσης:
Το συγκινητικό μήνυμα της Ζιζέλ Πελικό για την ημέρα της γυναίκα: «Δεν θα είστε ποτέ μόνες»
Ακτιβιστές υπέρ της Παλαιστίνης βανδάλισαν το θέρετρο γκολφ του Τραμπ στη Σκωτία (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.