Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα ακόμη «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο Mega, το βράδυ της Τετάρτης (2/4), με τον Λάκη Λαζόπουλο να μην παραλείπει να κάνει το καυστικό του σχόλιο για το περιστατικό με τη Λίνα Μενδώνη και τον έντονο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με την προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων της Αργολίδας.
«Η Μενδώνη σάκχαρο έχει και αυτή; Αυτή η γυναίκα, η αρχαιολόγος ήταν συμφοιτήτριά της, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Γιατί δεν της άνοιξε να δουν μέσα; Αυτό το γκρεμίδι ήθελε 45.000 ευρώ για να τελειώσει; Την πείραξαν τα γκράφιτι ή προσπαθούσε να μας συμπαρασύρει με την υποκριτική της τέχνη; Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτά που γίνονται, ανήκουν στο πλαίσιο των κατασκευασμένων θεμάτων με τον νέο κωδικό συγκάλυψης… Τέμπη, πασατέμπη» σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστις Παπαδημητρίου ήρθαν σε αντιπαράθεση μπροστά στις κάμερες, στο πλαίσιο της επίσκεψης της υπουργού Πολιτισμού στο Άργος.
Ειδικότερα, η υπουργός Πολιτισμού επισκέφτηκε την Αργολίδα προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στα έργα που εκτελεί το υπουργείο στις περιοχές του Άργους και του Ναυπλίου.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η υπουργός εκνευρίστηκε με την κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων και είχε έναν έντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας για προβλήματα στους αρχαιολογικούς χώρους.
«Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;», ρώτησε η υπουργός Πολιτισμού για να λάβει την απάντηση: «Δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000».
Από τη μεριά της η κα Παπαδημητρίου ζήτησε να μην τις απευθύνει συστάσεις και τότε η Λίνα Μενδώνη απάντησε σε υψηλότερους τόνους ως εξής:
«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχετε πάρει εκατομμύρια! Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!» είπε η Λίνα Μενδώνη συνεχίζοντας με έντονο ύφος τον διάλογο:
«Δεν μπορεί να είναι μες στην πόλη έτσι η κατάσταση. Δεν γίνεται (…). Δεν λέω για τίποτε άλλο, δεν αρνούμαι το έργο που έχετε κάνει, αλλά είναι μες στην πόλη».
Διαβάστε επίσης:
OPEN: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του καναλιού ο Ανδρέας Παπαμιμίκος
Τι θα δείτε στον Κάλχα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.