Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Λαχταριστά καρότα σφολιάτας με αφράτη γέμιση κρέμας τυριού, για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους στο πασχαλινό σας τραπέζι ή τον μπουφέ.
Είτε για brunch, για μεσημεριανό γεύμα ή ακόμα και για βραδινό, το νόστιμο αυτό μεζεδάκι μπορεί να γίνει και με διαφορετικές γεμίσεις, όπως με ρώσικη σαλάτα ή σαλάτα βουδαπέστης, πέστο βασιλικού ή λιαστής ντομάτας και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.
1 φύλλο σφολιάτας
1 κρόκο αυγού
1 κουταλιά της σούπας γάλα
70 γραμμάρια ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
½ μάτσο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
450 γραμμάρια τυρί κρέμα
Αλατοπίπερο κατά βούληση
Μικρά ματσάκια μαϊντανού ολόκληρα, για το στόλισμα
Διαβάστε επίσης:
Κουλουράκια, με τα αρώματα των πασχαλινών αναμνήσεων
Μοναστηριακή φασολάδα με πορτοκάλι
Μυρωδάτα «Λαζαράκια» της παράδοσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.