Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η πιο ένδοξη σελίδα στην 120χρονη ιστορία της Κρίσταλ Πάλας γράφτηκε σήμερα στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Η κυανέρυθροι με γκολ του Εμπενίζερ Εζε στο 16ο λεπτό νίκησαν την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους!
CRYSTAL PALACE STRIKE FIRST IN THE FINAL 😲
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) May 17, 2025
Who else but @EbereEze10!? 🤩#EmiratesFACup pic.twitter.com/CQGR9cUFPl
Μετά το 1-0 η Σίτι έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με αποκορύφωμα το πέναλτι στο 36′ το οποίο απέκρουσε ο Χέντερσον.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έπαιζε στο μισό γήπεδο, αλλά η Πάλας κατάφερε να σταματήσει τον Χάλαντ και τη παρέα του, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.
Διαβάστε επίσης:
Θεόδωρος Τσελίδης: Με ακόμη ένα μετάλλιο στη φαρέτρα του 9 μήνες μετά το χάλκινο στο Παρίσι
Κύπελλο Ελλάδας: Τα 28 του Ολυμπιακού και η «χρυσή βίβλος» της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.