Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Λίγο πριν παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία μικρή… εισβολή από το τηλεοπτικό πλατό.
Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή «Live You», του Άρη Πορτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου, που παρουσίαζαν το ρεπορτάζ για την πρώτη ιδιωτική φοιτητική εστία.
Εκείνη τη στιγμή ο πρωθυπουργός βρισκόταν πίσω από τις κάμερες συνοδεία του Παύλου Μαρινάκη και κατευθύνονταν προς το ραδιοφωνικό στούντιο. Η Αναστασοπούλου όμως είπε στον «αέρα» πως στο πλατό έχουν… επισκέψεις.
«Γεια σας κύριε πρόεδρε», ανέφερε με τον Άρη Πορτοσάλτε να λέει: «Ελάτε μέσα κύριε πρόεδρε. Συζητούμε για την πρώτη φοιτητική εστία». Εκεί ακούγεται ο πρωθυπουργός να λέει «λέτε για τις φοιτητικές εστίες, καλά τα λέτε» πριν συνεχίσει την πορεία του για την ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Δείτε το στιγμιότυπο:
Διαβάστε επίσης:
Η άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο και η… αυτοκτονία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.