Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Πτωτικά κινήθηκε ο δείκτης της Nielsen στα κανάλια την τελευταία ημέρα του περασμένου πενθήμερου. Η γενική εικόνα της Παρασκευής δεν είχε σχέση με εκείνη της Πέμπτης (22/5).
Κάτι οι καλές καιρικές συνθήκες κάτι οι προτάσεις των καναλιών εθνικής εμβέλειας, κάτι εκείνες των άλλων τηλεοπτικών επιλογών κατά τη Nielsen, έπαιξαν το ρόλο τους.
Το Mega διατήρησε την πρωτοπορία, με σημαντική αύξηση στην τηλεθέαση του. Στα υπόλοιπα ο δείκτης πήρε την κατηφόρα με εξαίρεση τα μερίδια των ΣΚΑΪ και MAK TV που παρουσίασαν ελάχιστες μεταβολές στις τιμές του.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως την Πέμπτη οι 10 σταθμοί εθνικής εμβέλειας άθροισαν δυναμική 76,5%, την επόμενη μέρα αυτή διαμορφώθηκε στο 71,3%.
Διαβάστε επίσης:
Attica TV: Δεν αναστέλλεται η λειτουργία του καναλιού, υποστηρίζει ο δήμος Ασπροπύργου
ΕΣΗΕΑ: Νέα 24ωρη απεργία σε Αυγή και avgi.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.