Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι διακόπτει τη συνεργασία «όπως προηγουμένως» με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ/IAEA), καταγγέλλοντας τη «σιωπή» του Οργανισμού μετά τα ισραηλινά πλήγματα εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
«Είναι παράλογο το γεγονός ότι αυτές οι ειρηνικές εγκαταστάσεις δέχονται επίθεση και ο Οργανισμός παραμένει σιωπηλός», δήλωσε στην τηλεόραση ο Καζέμ Γκαριμπαμπάντι, υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν αρμόδιος για τα πυρηνικά.
«Το Ιράν δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον οργανισμό όπως προηγουμένως», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Η Βρετανία στέλνει πολεμικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.