Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ένα βίντεο στο TikTok ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αποδομεί πολιτικά την κυβερνητική επιλογή για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να μη μπουν στο κάδρο της έρευνας οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας για τους οποίους εστάλη η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλή.
@nikos.androulakis ΟΠΕΚΕΠΕ, επεισόδιο 1: Μια επιθεώρηση του Μαξίμου με ακριβό κάστινγκ και guest star με μαντικές ικανότητες.
♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis
Ο κ. Ανδρουλάκης θυμίζει την επιχειρηματολογία κυβερνητικών στελεχών ότι «οι εξεταστικές επιτροπές δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα» για να υπογραμμίσει την πολιτική υποκρισία.
Διαβάστε επίσης
Νέα επίθεση Άδωνι στο ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Να μας πει ο «Φραπές» πόσα στελέχη του ήξερε
Την Παρασκευή το τελευταίο Υπουργικό πριν τις διακοπές – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Περιφέρεια Ηπείρου: Κάνει… καθυστέρηση ο Καχριμάνης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.