Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την έκτη νίκη του στους 13 φετινούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 πανηγύρισε στην πίστα του Σπα στο Βέλγιο ο Οσκαρ Πιάστρι.
Ο Αυστραλός «πιλότος» της McLaren προσπέρασε στους πρώτους γύρους τον Βρετανό «ομόσταυλό» του, Λάντο Νόρις, και κράτησε την πρωτοπορία ως το τέλος, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το βελγικό γκραν πρι. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, που άντεξε στην πίεση του Ολλανδού Μαξ Φερστάπεν (Red Bull).
Σημειώνεται ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο ελάχιστο η ορατότητα στην πίστα. Τα μονοθέσια ξεκίνησαν πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας, το οποίο αποχώρησε μετά από τέσσερις γύρους, με τον Πιάστρι να περνάει αμέσως μπροστά από τον Νόρις.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο θεατές νεκροί σε αγώνα ράλι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.