search
ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 13:40
MENU CLOSE

Νοσοκομείο Τρικάλων: Πλημμύρισε το υπόγειο από το ξαφνικό μπουρίνι 

05.08.2025 07:40
ypogeio-nosokomeio-plhmmyrise2-1200×675

Ένα ξαφνικό, αλλά δυνατό, μπουρίνι, ήταν αρκετό ώστε να προκληθούν αρκετά προβλήματα στα Τρίκαλα αλλά και να πλημμυρίσει το υπόγειο του νοσοκομείου.

Βουλωμένα φρεάτια, πεσμένα δέντρα και δρόμοι ποτάμια είναι ο απολογισμός της δυνατής μπόρας που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας  στα Τρίκαλα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πλημμύρισε και το νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, πλημμύρισε ο υπόγειος χώρος του Γενικού Νοσοκομείου, ενώ το νερό έφτασε περίπου τα 20 εκατοστά. 

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, άμεσα επενέβησαν υδραυλικοί και υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών οι οποίοι έβαλαν γεννήτριες άντλησης υδάτων απομακρύνοντας το νερό και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Διαβάστε επίσης

Όλυμπος: Τι απαντά η Πυροσβεστική για τη μη αποστολή εναέριου μέσου για τη διάσωση τραυματία

Έτσι έγινε σύλληψη του πασίγνωστου Tik Tik πρώην αστυνομικού – Πώς τον έπιασαν οι «αδιάφθοροι»

Σε κίτρινο συναγερμό για εκδήλωση πυρκαγιάς σήμερα πολλές περιοχές της χώρας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 13:39