Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε η 74χρονη κολυμβήτρια, η οποία αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης, από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος σε βραχώδη ακτή στα Αστέρια Γλυφάδας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ηλικιωμένη ανασύρθηκε με τη συνδρομή στελεχών του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ναυαγοσωστικό σκάφος στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στην περιοχή πνέουν νότιοι άνεμοι, έντασης 5 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης:
Αττική: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται το κολύμπι
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας – Διάσπαρτες εστίες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.