search
ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 13:33
MENU CLOSE

Apple TV+: Νέα σειρά από Ραταϊκόφσκι, Ντάνλερ και Ντάναμ

10.08.2025 10:50
emili-rataikofski-new

Σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται μια φιλόδοξη παραγωγή για λογαριασμό του Apple TV+, η οποία θα εξερευνά τη γυναικεία ταυτότητα και τη μητρότητα, όπως αναφέρει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Deadline. 

Την άτιτλη προς το παρόν σειρά, υπογράφουν σεναριακά και στην εκτελεστική παραγωγή, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) μαζί με τη συγγραφέα Στέφανι Ντάνλερ (Stephanie Danler), γνωστή για το μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε το 2016, «Sweetbitter».

Στην ομάδα της εκτελεστικής παραγωγής συμμετέχει και η δημιουργός της σειράς «Girls» του HBO, Λένα Ντάναμ (Lena Dunham), μέσω της εταιρείας της, Good Thing Going. 

Η σειρά αποτελεί το ντεμπούτο της Ραταϊκόφσκι ως σεναριογράφου, μετά την επιτυχία του βιβλίου της, «My Body», που βρέθηκε στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times. Παράλληλα θα βρίσκεται και στο πρωταγωνιστικό καστ.  

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Νίκη Λυμπεράκη: Συνεχίζει να αναζητά τα κομμάτια του παζλ με τη νέα σεζόν της «Μεγάλης Εικόνας»

Κατερίνα Δούκα: «Η βασική πρόκληση που αντιμετώπισα στην ΕΡΤ είναι ότι χανόμουν στο κτίριο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 13:32