Άδωνις Γεωργιάδης: Με γιουχαρίσματα και συνθήματα υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας στο ΠΓΝΑ (video)
Με γιουχαρίσματα και συνθήματα υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), που ήταν ο πρώτος σταθμός στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στον Έβρο.
Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι, με πανό στα χέρια, φώναξαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων το «Αυτός δεν είναι υπουργός Υγείας, είναι εμπορίου και κερδοσκοπίας».
Η είσοδος του Άδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους.
Παρά το τεταμένο κλίμα, ο υπουργός προχώρησε στην προγραμματισμένη επίσκεψη στο εσωτερικό του νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσει την περιοδεία του στον Έβρο με επισκέψεις στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.
Διαβάστε επίσης:
Νέα επίθεση Μαρινάκη στον Τσίπρα, αλλά χωρίς… αιχμές για διαπλοκή
Αλγεινή εντύπωση από το «όχι» της αστυνομίας στη συγκέντρωση της Καρυστιανού στη ΔΕΘ