search
ΤΡΙΤΗ 04.11.2025 03:50
MENU CLOSE

Διαρκώς δίπλα στον Ανδρουλάκη ο Μπένος

16.09.2025 06:33
mpenos-345

Ο Σταύρος Μπένος μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πρώτη γραμμή στις σημαντικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Από το Ζάππειο μέχρι την ΔΕΘ βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες συνέβαλλε και στις προγραμματικές θέσεις που παρουσίασε από την Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  

Χαρακτηριστική η εικόνα του Σταύρου Μπένου στη συνέντευξη τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ που έμεινε μέχρι το τέλος της παρά το γεγονός ότι είχε διάρκεια τριών ωρών και στάθηκε δίπλα του όταν έκλεισε για να μιλήσει στο καθιερωμένο πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Στο τραπέζι η δημιουργία υπουργείου Έρευνας

«Σεισμός» από τη δήλωση Γεωργιάδη για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο – «Με δυσκολία» το αναγνωρίζει και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν μπορούν να παριστάνουν τους ανήξερους, έχουν πολιτική ευθύνη για την Σεμερτζίδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.11.2025 03:36