Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα ατύχημα είχε την Δευτέρα ο οικονομικός σύμβουλος του OPEN, Γιάννης Χατζησαλάτας που εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με επίδεσμο σττη μύτη
«Κακό μάτι, μην ανησυχείτε» είπε αρχικά στον Μάνο Νιφλή και τον Γιάννη Κολοκυθά ο Γιάννης Χατζησαλάτας και εξήγησε:
«Όπως προχωρούσα, υπήρχε μία ράμπα μεταλλική η οποία είχε ξεκολλήσει από το έδαφος. Βρέθηκε μέσα εκεί το πόδι μου, σε βιαστικό βήμα, εγκλωβίστηκε το πόδι μου, έπεσα και χτύπησα στην μύτη και το φρύδι».
«Σε κατάστημα έγινε. Ήταν μία μεταλλική ράμπα που βάζουν για να μεταφέρουν καρότσια και διάφορα πράγματα» πρόσθεσε με τους παρουσιαστές να του εύχονται «περαστικά».
Διαβάστε επίσης:
Ράνια Τζίμα: «Κάποιος να μου βρει ένα αυτόγραφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.