search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 01:24
MENU CLOSE

Σοβαρή καταγγελία από τον Πάνο Ρούτσι: «Ο Γιώργος Σταμάτης μου είπε πως έχει δει τη σορό του γιου μου» – Διαψεύδει ο βουλευτής της ΝΔ

19.09.2025 17:34
routsi_1909_1920-1080_new

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο κ. Πάνος Ρούτσι, πατέρας θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών, ο οποίος συνεχίζει για 5η ημέρα την απεργία πείνας, ζητώντας δικαιοσύνη για όλα τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών και απαιτώντας άδεια εκταφής του παιδιού του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του OPEN, ο κ. Ρούτσι αποκάλυψε ότι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σταμάτης, του είπε ευθέως ότι έχει δει φωτογραφία του νεκρού γιου του.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Ρούτσι, ο βουλευτής της ΝΔ, τον επισκέφθηκε δύο φορές και του ζήτησε να σταματήσει την απεργία πείνας.

Ο απεργός πείνας αναρωτήθηκε «με ποιο δικαιώμα ο άνθρωπος αυτός έχει τη φωτογραφία του παιδιού μου και με ποιο δικαιώμα μου λέει τέτοιες λεπτομέρειες που εγώ δεν ήθελα ποτέ να μάθω 2,5 χρόνια μετά».

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης, παρενέβη στην εκπομπή και διέψευσε τον κ. Ρούτσι, λέγοντας χαρακτηριστικά «πως εγώ δεν έχω δει καμία φωτογραφία, καμίας σορού».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Ρούτσι, ο οποίος επέμενε στην αρχική του καταγγελία, τονίζοντας πως γίνεται ένας βουλευτής να γνωρίσει τόσες λεπτομέρειες για τη σορό του γιου του.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Καρυστιανού: Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει εκτραχυνθεί – Καλούμε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα που ερευνούν τα εγκλήματα των Τεμπών να αντιδράσουν

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μάντρας όπου έγινε η έκρηξη στην Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας

Λάδι στη φωτιά από Κυρανάκη, με προσωπική επίθεση στον Λυμπερόπουλο των ταξί: «Είναι ανίκανος για διάλογο, θρέφεται από την κόντρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 00:33