search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 19:11
MENU CLOSE

Περιστέρι: Άγρια συμπλοκή μαθητών με καδρόνια και λοστούς σε σχολείο – Τραυματίστηκαν τρεις καθηγητές

03.10.2025 16:59
sxoleio_0310_1920-1080_new

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε προαύλιο χώρο σχολείου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 11:30 όταν περίπου 15 μαθητές του τοπικού ΕΠΑΛ φέρεται να έριξαν τούβλα προς το Λύκειο και να επιτέθηκαν -χρησιμοποιώντας καδρόνια και λοστούς- σε μαθητές του 9ου Γενικού Λυκείου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις καθηγητές, οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τους μαθητές.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις, με τις έρευνες των αρχών για το περιστατικό να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας για την υγεία του – «Δεν προκύπτει απειλή για τη ζωή του»

Άρτα: Το Σάββατο η εκταφή της 28χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 19:10