search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 22:38
MENU CLOSE

Αλαβάνος: Ο Τσίπρας πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη

06.10.2025 20:29
alekos-alavanos

Αιχμηρά σχολίασε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από το βουλευτικό αξίωμα και το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος.

«Άνθρωποι τέτοιοι θα πρέπει να πάνε και να γονατίσουν μπροστά σε ένα δεσπότη και να ζητήσουν συγγνώμη για αυτά που έχουν κάνει σε βάρος της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει αμαρτία για τη σημερινή κατάσταση»

«Σήμερα προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν σωτήρες της Ελλάδας και σαν να κάνουν και μια μεγάλη θυσία όπως αυτή η παραίτηση», πρόσθεσε και σχολίασε πως «έχει αμαρτία για τη σημερινή κατάσταση».

Σε ό,τι αφορά στο πολιτικό σκηνικό ο Αλέκος Αλαβάνος ανέφερε ότι δεν υπάρχει σήμερα εναλλακτική λύση, πρόγραμμα στη Βουλή, που θα δώσει δυναμική στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Πώς ικανοποιήθηκε το αίτημα Ρούτσι για τοξικολογικές στη σορό του γιου του – Η νομική φόρμουλα και η δήλωση της οικογένειας

Στριμωγμένος ο Νετανιάχου: O Τραμπ επιταχύνει τις προσπάθειες να τερματίσει τον πόλεμο και γνωρίζει πως δεν μπορεί να τον εμποδίσει

Οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους έκανε τώρα κίνηση ο Τσίπρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 22:34