search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 15:51
MENU CLOSE

Διά τηλεφώνου ενημέρωσε ο Τσίπρας τον Κακλαμάνη για την παραίτησή του

06.10.2025 14:00
TSIPRAS_KAKLAMANIS_NEW

Καθώς περνά η ώρα, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παρασκήνιο της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από βουλευτής έρχονται στην επιφάνεια.

Έτσι, λοιπόν, συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ότι ο πρώην πρωθυπουργός, λίγο πριν στείλει την παραίτησή του στη γραμματεία του Προέδρου, μίλησε τηλεφωνικά μαζί του για να τον ενημερώσει ότι πρόκειται να παραιτηθεί.

Οι συνεργάτες του Ν. Κακλαμάνη διευκρινίζουν ότι οι δύο άνδρες δεν συναντήθηκαν, και ότι η επικοινωνία τους ήταν μόνο τηλεφωνική.

Διαβάστε επίσης

Παραίτηση Τσίπρα: «Αυτά που κάνει τώρα έπρεπε να τα κάνει το ‘19»

Ο Πολάκης χαρακτήρισε «διασπαστή» τον Τσίπρα μετά την παραίτησή του: «Καλές θάλασσες λοιπόν»

Νέα καρφιά Στυλιανίδη για τους «επισκέπτες» στη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 15:51