search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 13:59
MENU CLOSE

Χανιά: Άγνωστοι βανδάλισαν μεσιτικό γραφείο ισραηλινών συμφερόντων και τράπεζες

19.10.2025 11:50
hania vandalismoi real estate (1)

Σε βανδαλισμούς σε τρεις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα σε ένα μεσιτικό γραφείο και σε δύο τράπεζες, προχώρησαν τη νύχτα άγνωστοι στα Χανιά.

Οι δράστες έκαναν γυαλιά καρφιά την τζαμαρία μεσιτικού γραφείου που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Επιπλέον, φέρονται να προκάλεσαν ζημιές και σε εξοπλισμό της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η συγκεκριμένη επιχείρηση real estate έχει δεχτεί επίθεση πριν από μήνες και στη Θεσσαλονίκη, με αναρτήσεις σε διαδικτυακό τόπο συλλογικοτήτων να τη συνδέουν με ισραηλινά συμφέροντα.

Στη συνέχεια οι δράστες φέρονται να προκάλεσαν ζημιές σε τζαμαρία και ΑΤΜ δύο τραπεζικών καταστημάτων της πόλης των Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύται στην ΜΕΘ ο 13χρονος

Απολογούνται οι δύο 22χρονοι για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα – Τι θα υποστηρίξουν για το μοιραίο βράδυ

«29ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας»: Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 13:59