Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΛ στις Σέρρες για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΛ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2025 – 2026, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 – ΠΑΕ ΑΕΛ, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025 στις 19:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Η απόφαση ελήφθη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με γνώμονα «τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Διαβάστε επίσης:
Η σφυρίχτρα της Ευρωλίγκα ράγισε – Όταν η αμφισβήτηση σκεπάζει τη λάμψη
Cοnference League: Ο Στράτος Σβάρνας σκόραρε το κορυφαίο γκολ της 2ης αγωνιστικής της League Phase
Euroleague: Πάρτι μέσα στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, 96-71 την Μπάγερν
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.