Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, είχε σήμερα (5/11) ο Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως σημειώνουν πηγές της Κουμοουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε την απαίτηση να οριστεί άμεσα συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για το κρίσιμο θέμα του κλεισίματος 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα.
Αντίστοιχο αίτημα απέστειλε χθες η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος θα απευθυνθεί και με επίσημο έγγραφο αίτημα στον πρόεδρο της Βουλής.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία καθυστέρησης, ειδικά μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις, για να ενημερώσει η κυβέρνηση τη Βουλή και τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την κοινωνία», τονίζουν οι εν λόγω πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας για Μαμντάνι: Νίκη απέναντι στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία
Ζόχραν Μαμντάνι: Πανηγυρισμοί από Φάμελλο και Χαρίτση για τη νίκη του «σοσιαλιστή» δημάρχου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.