ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 22:31
MENU CLOSE

Κίλι Σφακιανάκη: Το Σάββατο η αποτέφρωσή της - «Είχε αφήσει σημείωμα με τις τελευταίες επιθυμίες της» (Video)

06.11.2025 15:36

Το μεσημέρι του Σάββατου (8/11) θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της Κίλι Σφακιανάκη η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών νικημένη από μια σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

«Θα πάει στο Αποτεφρωτήριο κατευθείαν και θα μείνει στην αίθουσα αναμονής. Θα παίξουν κάποια κομμάτια στο πιάνο, θα αποχωρήσουν και θα γίνει η αποτέφρωση. Έχει γίνει απευθείας η συνεννόηση με τον πιανίστα στο Αποτεφρωτήριο. Από ό,τι κατάλαβα, για κάποια επιθυμία της για αγγλικά τραγούδια, που ήταν τα αγαπημένα της. Δεν ξέρω αν θα παίξουν κάποια του Νότη, σίγουρα θα παίξουν» ανέφερε ο άνθρωπος που ανέλαβε τον προγραμματισμό.

Σημείωσε δε, ότι ο ίδιος επικοινωνεί με τα παιδιά του, καθώς ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

«Εγώ μιλάω με τα παιδιά, γνωρίζω τα παιδιά της. Ήταν 5 χρόνια άρρωστη. Ο Νότης δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει» είπε, κλείνοντας.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Κίλι Σφακιανάκη γνωστοποίησε μέσω Instagram η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», η Κίλι Σφακιανάκη μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ασκληπιείο Βούλας χωρίς σφυγμό, ενώ οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη για περίπου 40 λεπτά.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Κίλι γνωρίστηκαν στην Κω το 1984. Οι δυο τους έγιναν σύντομα ζευγάρι, ενώ το 1991 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τα δίδυμα, Απόλλωνα και Αφροδίτη.

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο τενόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Παρά τρίχα νέα Τέμπη: Τρένο κινήθηκε σε λάθος γραμμή επί περίπου 7 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης 57χρονη στις Συκιές – Έδωσε 100.000 ευρώ σε δήθεν αστυνομικό για να τα… «φυλάξει»

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 22:27
Exit mobile version