search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 22:36
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι και οπλοκατοχή: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εξοικειώσει την κοινωνία με την Ακροδεξιά»

07.11.2025 18:27
SYRIZA_LOGO_FILE

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις δηλώσεις του για την οπλοκατοχή.

«Αφού ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδης, ”ψάρεψε” στον βούρκο της Ακροδεξιάς με τα επιχειρήματα περί οπλοκατοχής, ήρθε το αυτονόητο άδειασμα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη», αναφέρει στην ανακοίνωση και προσθέτει: «Ο Άδωνις ονειρεύεται Φαρ Ουέστ ενώ η χώρα μετράει σφαίρες στα Βορίζια. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται καουμπόηδες. Χρειάζεται θεσμούς να λειτουργούν και κράτος που εφαρμόζει τους νόμους».

Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Οι “άριστοι” υπουργοί του Μητσοτάκη οφείλουν να διαβάσουν καλύτερα τους νομούς της χώρας και να μην προπαγανδίζουν ακροδεξιές θέσεις που εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική συνοχή. Ας διαβάσουν απλά τους νομούς. Αυτή είναι η στρατηγική του κ. Μητσοτάκη: Προσπαθεί να εξοικειώσει την κοινωνία με την ακροδεξιά, με επαναλαμβανόμενες δόσεις ακρότητας και τοξικότητας. Αυτός είναι ο αρχηγός της ΝΔ: ο προστάτης όλων των ακροδεξιών τερατογενέσεων».

Διαβάστε επίσης:

«Καρατομήθηκε» από τη Μενδώνη η γενική διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου

Μαρία Καρυστιανού: Ο περίεργος ρόλος, οι αντιφάσεις και τι επιδιώκει ο Καραχάλιος – Πώς ενέπλεξε Νικολόπουλο και Σαμαρά

Σκανδάμης για οπλοκατοχή: Φέρετε και μια διάταξη για τον κάθε Άδωνι Γεωργιάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 22:36