Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την ώρα που το Υπερταμείο και η κυβέρνηση ετοιμάζονται για τον διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες για τα καταστήματα των ΕΛΤΑ (τα οποία βέβαια θα κλείσουν, οπότε ο όρος «διάλογος» μοιάζει λίγο σόλοικος…), το θέμα κάθε άλλο παρά έχει κλείσει.
Η στήλη μαθαίνει ότι υπάρχει κινητικότητα μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, με στόχο το αμέσως επόμενο διάστημα να κατατεθεί ερώτηση προς την κυβέρνηση σχετικά με τους χειρισμούς με τα ΕΛΤΑ – και τους επικοινωνιακούς, αλλά και τους αντικειμενικούς.
Γενικά, όσοι ήλπιζαν ότι ο… κάβος αυτός ξεπεράστηκε, μάλλον θα διαψευστούν: οι βουλευτές που βρέθηκαν προ απροόπτου δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει αβρόχοις ποσί. Αντιθέτως, θα κάνουν το παν για να αποδοθούν ευθύνες για το μπάχαλο.
Διαβάστε επίσης
Κυβερνητικό «ουδέν σχόλιον» για τη συνέντευξη Σαμαρά
Καταδίκη για το γκαζάκι ασφαλώς, αλλά παιδικός σταθμός στις 6 το πρωί Σαββάτου;
Ο Μακάριος Λαζαρίδης απαντά στον Σαμαρά που τον είπε… βεζύρη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.